Δαφνη 8 Λεξεισ : Yy4u0dktm3p Nm : Η τζουλιάνα βάζει μπρος το κόλπο και προσπαθεί να συγκινήσει τη ναυσικά ως προς τον μάρκο.

Δαφνη 8 Λεξεισ : Yy4u0dktm3p Nm : Η τζουλιάνα βάζει μπρος το κόλπο και προσπαθεί να συγκινήσει τη ναυσικά ως προς τον μάρκο.. Στο μεταξύ, ο οδυσσέας υποδέχεται στο αεροδρόμιο την έρση με. Την ίδια στιγμή, ο μάρκος συγκρούεται ξανά με τη βικτώρια, με αφορμή τον άγγελο και τις. Ανάμεσα σε αυτά, θα είναι και ο έκτορας με την δάφνη, ο οποίος θα της κάνει πρόταση γάμου, στις 8 λέξεις! Βρίσκεται στη σαντορίνη με τη σύντροφό του, νάταλι κάτερ και απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Τέλος, η δάφνη λέει στον αιμίλιο ότι ερωτεύτηκε τον έκτορα και δεν θα τηρήσει τη συμφωνία τους και ο αιμίλιος αντιδρά βίαια.

Τέλος, η δάφνη λέει στον αιμίλιο ότι ερωτεύτηκε τον έκτορα και δεν θα τηρήσει τη συμφωνία τους και ο αιμίλιος αντιδρά βίαια. Ανδρέας γεωργίου, ναταλία κηρύκου, ειρήνη καραγεώργη, ιάσονας παπαματθαίου, πέμη ζούνη, γιώργος παρτσαλάκης, απόστολος γκλέτσος, θάλεια ματίκα, κούλλης νικολάου, ανδρέας ανδρεόπουλος, στέφανος μιχαήλ κ.α. Η μάγδα δείχνει σημάδια κατάθλιψης ενώ ο αιμίλιος μάταια προσπαθεί να την συνεφέρει. Το τέλος όλων των πρωταγωνιστών της σειράς. Η τζουλιάνα βάζει μπρος το κόλπο και προσπαθεί να συγκινήσει τη ναυσικά ως προς τον μάρκο.

Poia Gynaika 8a Katastrepsei Ton Ektora Stis 8 Le3eis
Poia Gynaika 8a Katastrepsei Ton Ektora Stis 8 Le3eis from s.parapolitika.gr
Ο άκης, έξαλλος, αναγκάζει την ηλιάνα να επιστρέψει στην αθήνα, παρά τις. Η κατερίνα αποδέχεται τον άλκη στην οικογένεια, του ζητάει συγνώμη και τον καλεί σε επίσημο δείπνο. Τέλος, η δάφνη λέει στον αιμίλιο ότι ερωτεύτηκε τον έκτορα και δεν θα τηρήσει τη συμφωνία τους και ο αιμίλιος αντιδρά βίαια. 8 λεξεισ 24/06/21 επεισοδιο 239 ο μανούσος συμπαραστέκεται στον άκη με συγκινητικό τρόπο, εκδηλώνοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη και την αφοσίωσή του σ' αυτόν. Την ίδια στιγμή, ο μάρκος συγκρούεται ξανά με τη βικτώρια, με αφορμή. Η ηλιάνα εξομολογείται στον οδυσσέα πως δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα αλλά εκείνος δεν ανταποκρίνεται στις διαθέσεις της και την διώχνει…. Ο αιμίλιος αντιδρά βίαια προς τη δάφνη. Η εκρηκτική καλλονή που εισβάλλει στη σειρά.

Ο αιμίλιος υποχωρεί και δέχεται την ήττα από τη δάφνη

Ο αιμίλιος υποχωρεί και δέχεται την ήττα από τη δάφνη, αφήνοντάς την να ζήσει τον έρωτά της με τον έκτορα. Η ηλιάνα εξομολογείται στον οδυσσέα πως δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα αλλά εκείνος δεν ανταποκρίνεται στις διαθέσεις της και την διώχνει. Ο άκης πιέζει την ηλιάνα για να μάθει τι έχει μεσολαβήσει ανάμεσα σε εκείνη και τον δημήτρη κι εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Η ηλιάνα εξομολογείται στον οδυσσέα πως δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα αλλά εκείνος δεν ανταποκρίνεται στις διαθέσεις της και την διώχνει…. Έρωτες, αποκαλύψεις και πάθη, σηματοδοτούν το μεγάλο φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του σκαι. Ο οδυσσέας έχει αρχίσει να αγριεύεται από την παρουσία της ηλιάνας, ενώ την ίδια ώρα ο φρίξος την εντοπίζει να καιροφυλακτεί έξω από το ατελιέ του…. Ο στέφανος μιχαήλ μετά το φινάλε της σειράς «8 λέξεις» ξεκίνησε διακοπές. Ο μιχαήλ προσπαθεί να εξομαλύνει τις σχέσεις ανάμεσα στη βικτώρια και τον μάρκο, αλλά δεν τα καταφέρνει. Γνωρίστε καλύτερα την νάταλι κατέρ, την τηλεοπτική «δάφνη». Δείτε όλα τα επεισόδια της σειρές 8 λεξεισ στο epeisodia.com. Η βικτώρια δεν μπορεί να πιστέψει πως ο μιχαήλ, έστω κι άθελά του, έχει διαπράξει φόνο και γίνεται ψυχρή απέναντί του, παρότι αυτός προσπαθεί να την πλησιάσει και να δικαιολογηθεί. Η μάγδα δείχνει σημάδια κατάθλιψης ενώ ο αιμίλιος μάταια προσπαθεί να την συνεφέρει. Στο προηγούμενο επεισόδιο 238 8 λέξεις, είδαμε πως:

8 λεξεισ 24/06/21 επεισοδιο 239 ο μανούσος συμπαραστέκεται στον άκη με συγκινητικό τρόπο, εκδηλώνοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη και την αφοσίωσή του σ' αυτόν. Η αντριάνα και ο μανούσος προσπαθούν να βρουν. Η μάγδα δείχνει σημάδια κατάθλιψης ενώ ο αιμίλιος μάταια προσπαθεί να την συνεφέρει. Στο μεταξύ, ο φρίξος δίνει μια επεισοδιακή συνέντευξη στον σίμο, ενώ η έλλη ζαλίζει τον αιμίλιο με τη φλυαρία της. Η μεγάλη μέρα, η μέρα του γάμου του άκη και της αποστολίας, φτάνει.

8 Le3eis Osa 8a Doyme Sta Nea Epeisodia Ths Seiras Fthis Gr
8 Le3eis Osa 8a Doyme Sta Nea Epeisodia Ths Seiras Fthis Gr from image.fthis.gr
Ο αιμίλιος υποχωρεί και δέχεται την ήττα από τη δάφνη, αφήνοντάς την να ζήσει τον έρωτά της με τον έκτορα. Ο αιμίλιος ζητάει από τη δάφνη να παγιδεύσει τον έκτορα. Δείτε όλα τα επεισόδια της σειρές 8 λεξεισ στο epeisodia.com. Η μάγδα δείχνει σημάδια κατάθλιψης ενώ ο αιμίλιος μάταια προσπαθεί να την συνεφέρει. Η αντριάνα και ο μανούσος προσπαθούν να βρουν ο ένας τον άλλον, αλλά η μοίρα δεν θέλει να συναντηθούν. Η αντριάνα και ο μανούσος προσπαθούν να βρουν ο ένας τον άλλον, αλλά η μοίρα δεν θέλει να συναντηθούν. Ο στέφανος μιχαήλ μετά το φινάλε της σειράς «8 λέξεις» ξεκίνησε διακοπές. Η μεγάλη μέρα, η μέρα του γάμου του άκη και της αποστολίας, φτάνει.

Τέλος, η δάφνη λέει στον αιμίλιο ότι ερωτεύτηκε τον έκτορα και δεν θα τηρήσει τη συμφωνία τους και ο αιμίλιος αντιδρά βίαια.

Η εύα προσβάλλεται που η βικτώρια έδωσε τον άγγελο να πάει στην κέρκυρα με τον οδυσσέα ενώ εκείνη δεν μπορεί να τον πάρει στο σπίτι της. Η αντριάνα και ο μανούσος προσπαθούν να βρουν. Στο μεταξύ, ο οδυσσέας υποδέχεται στο αεροδρόμιο την έρση με τις μικρές, αλλά η στάση του παραμένει ψυχρή απέναντί της. Η μεγάλη μέρα, η μέρα του γάμου του άκη και της αποστολίας, φτάνει. Ο αιμίλιος υποχωρεί και δέχεται την ήττα από τη δάφνη, αφήνοντάς την να ζήσει τον έρωτά της με τον έκτορα. Ο αιμίλιος ζητάει από τη δάφνη να παγιδεύσει τον έκτορα. Η τζουλιάνα βάζει μπρος το κόλπο και προσπαθεί να συγκινήσει τη ναυσικά ως προς τον μάρκο. Ανδρέας γεωργίου, ναταλία κηρύκου, ειρήνη καραγεώργη, ιάσονας παπαματθαίου, πέμη ζούνη, γιώργος παρτσαλάκης, απόστολος γκλέτσος, θάλεια ματίκα, κούλλης νικολάου, ανδρέας ανδρεόπουλος, στέφανος μιχαήλ κ.α. Στο μεταξύ, ο οδυσσέας υποδέχεται στο αεροδρόμιο την έρση με. Η βικτώρια δεν μπορεί να πιστέψει πως ο μιχαήλ, έστω κι άθελά του, έχει διαπράξει φόνο και γίνεται ψυχρή απέναντί του, παρότι αυτός προσπαθεί να την πλησιάσει και να δικαιολογηθεί. Ο άκης, έξαλλος, αναγκάζει την ηλιάνα να επιστρέψει στην αθήνα, παρά τις. Στο μεταξύ, ο οδυσσέας υποδέχεται στο αεροδρόμιο την έρση. Ο αιμίλιος και η δάφνη προχωρούν με το σχέδιο παγίδευσης του έκτορα.

Παρόλο που το ζευγάρι αυτό είναι για μικρό χρονικό διάστημα μαζί, ο έρωτάς τους ήταν. Η εκρηκτική καλλονή που εισβάλλει στη σειρά. Ο αιμίλιος ζητάει από τη δάφνη να παγιδεύσει τον έκτορα. Ανάμεσα σε αυτά, θα είναι και ο έκτορας με την δάφνη, ο οποίος θα της κάνει πρόταση γάμου, στις 8 λέξεις! Ένα νέο πρόσωπο θα δούμε να εισβάλει σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς 8 λέξεις.

8 Le3eis Deite Osa 8a Doyme Sto Shmerino Epeisodio Binteo Happytv Gr
8 Le3eis Deite Osa 8a Doyme Sto Shmerino Epeisodio Binteo Happytv Gr from i.ytimg.com
Η αντριάνα και ο μανούσος προσπαθούν να βρουν ο ένας τον άλλον, αλλά η μοίρα δεν θέλει να συναντηθούν. Στο προηγούμενο επεισόδιο 238 8 λέξεις, είδαμε πως: Δείτε όλα τα επεισόδια της σειρές 8 λεξεισ στο epeisodia.com. Ο αιμίλιος υποχωρεί και δέχεται την ήττα από τη δάφνη, αφήνοντάς την να ζήσει τον έρωτά της με τον έκτορα. Στο μεταξύ, ο οδυσσέας υποδέχεται στο αεροδρόμιο την έρση με. Ο αιμίλιος ζητάει από τη δάφνη να παγιδεύσει τον έκτορα. Ο μιλτιάδης συγκινείται από την υποχώρησή της και επιστρέφει στο σπίτι, γεγονός που κάνει και την ιφιγένεια πολύ χαρούμενη. Τέλος, η δάφνη λέει στον αιμίλιο ότι ερωτεύτηκε τον έκτορα και δεν θα τηρήσει τη συμφωνία τους και ο αιμίλιος αντιδρά βίαια.

Ανάμεσα σε αυτά, θα είναι και ο έκτορας με την δάφνη, ο οποίος θα της κάνει πρόταση γάμου, στις 8 λέξεις!

Η κατερίνα αποδέχεται τον άλκη στην οικογένεια, του ζητάει συγνώμη και τον καλεί σε επίσημο δείπνο. Γνωρίστε καλύτερα την νάταλι κατέρ, την τηλεοπτική «δάφνη». Η μεγάλη μέρα, η μέρα του γάμου του άκη και της αποστολίας, φτάνει. Ο αιμίλιος υποχωρεί και δέχεται την ήττα από τη δάφνη, αφήνοντάς την να ζήσει τον έρωτά της με τον έκτορα. Ο αιμίλιος αντιδρά βίαια προς τη δάφνη. Μια ανάσα πριν το φινάλε οι δυνατές σχέσεις διαλύονται. Ο οδυσσέας έχει αρχίσει να αγριεύεται από την παρουσία της ηλιάνας, ενώ την ίδια ώρα ο φρίξος την εντοπίζει να καιροφυλακτεί έξω από το ατελιέ του…. Στο μεταξύ, ο οδυσσέας υποδέχεται στο αεροδρόμιο την έρση με τις μικρές, αλλά η στάση του παραμένει ψυχρή απέναντί της. 8 λεξεισ 25/06/21 επεισοδιο 240. Την ίδια στιγμή, ο μάρκος συγκρούεται ξανά με τη βικτώρια, με αφορμή. Η βικτώρια δεν μπορεί να πιστέψει πως ο μιχαήλ, έστω κι άθελά του, έχει διαπράξει φόνο και γίνεται ψυχρή απέναντί του, παρότι αυτός προσπαθεί να την πλησιάσει και να δικαιολογηθεί. Παρόλο που το ζευγάρι αυτό είναι για μικρό χρονικό διάστημα μαζί, ο έρωτάς τους ήταν. Ο άκης, έξαλλος, αναγκάζει την ηλιάνα να επιστρέψει στην αθήνα, παρά τις.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook